Etusivulle

Ma suljettu, Ti-Pe 10-17, La 9-13
Reissutie 4, 52700 Mäntyharju
015 683500

Sisustuspalvelut

Tarjoamme kokonaisvaltaista sisustuspalvelua, jossa teemme tilaasi sisustussuunnitelmat ja tarjoamme sinne parhaiten sopivat kalusteet. Sisustukset toteutetaan aina alusta loppuun “avaimet käteen”-palveluna.

Kirjokiven kartano

Kirjokiven kartano

1890-luvun lopussa rakennettu Kirjokiven Kartano remontoitiin täydellisesti vuosina 2012-2013.

Kirjokiven kartanon aitat

Kirjokiven kartanon aitat

1890-luvun lopussa rakennettu Kirjokiven Kartanon pihapiirissä on vuosisadan vaihteen aikainen 2-kerroksinen luhtiaitta. Aitta on juuri remontoitu ja kätkee perinteisen ulkokuoren sisäänsä aivan jotain muuta.

Yksityisasunto pääkaupunkiseudulla

Yksityisasunto pääkaupunkiseudulla

Helsingin Kulosaaressa sijaitsevan arvokiinteistön sisustus koki muutoksen 1970-luvulta nykyaikaan.

WHD Gård Jahtimaja

WHD Gård Jahtimaja

Metsästyshenkisen Jahtimajan sisustimme loppuvuodesta 2014. Jahtimaja on suunniteltu kokouspaikaksi tai jahtiporukan taukopaikaksi 10 henkilölle.

Woikoski Feeling Kelokolo, Ivalo

Woikoski Feeling Kelokolo, Ivalo

Kelokolo on tasokas kelohuvila Alajärven rannalla Ivalossa. 1978 rakennettu huvila koki täydellisen muutoksen hiljattain tehdyssä remontissa jossa sisustus uusittiin ylellisillä materiaaleilla paikan hengen mukaan.

Villa Avanto

Villa Avanto

Villa Avanto on ylellinen rantahuvila Kuolimo-järven rannalla Etelä-Savossa. Kolmen makuuhuoneen huvila on sisustettu laadukkaille tuotteilla ja materiaaleilla upean järvimaiseman ehdoilla.

WHD Gård Automuseo

WHD Gård Automuseo

Sisustimme WHD Gårdilla sijaisevan Automuseon vuonna 2014. Kohteessa toimii myös ravintola Esson Baari jonka sisustimme diner-tyylisesti.