Close

Vastuuvapauslauseke

 

Siitä huolimatta, että Kaluste-Kippari pyrkii parhaan kykynsä mukaan tarjoamaan täydellistä ja virheetöntä tietoa, on tämän verkkosivuston sisältämä tieto tarkoitettu ainoastaan informatiivisiin tarkoituksiin ja neuvonnan antamiseen. Kaluste-Kippari ei ole vastuussa mistään vahingoista tai menetyksistä, jotka johtuvat tällä verkkosivustolla olevasta epätäydellisestä tai virheellisestä tiedosta.

Tämän verkkosivuston sisältö, mukaan lukien tämä vastuuvapauslauseke, saattaa muuttua aika ajoin, joten tarkista tämä vastuuvapauslauseke käyttäessäsi verkkosivustoamme.

Tämä verkkosivusto ja kaikki sillä oleva materiaali on Kaluste-Kipparin omaisuutta sekä tekijänoikeudella ja muilla immateriaalioikeuksilla suojattua. Kaluste-Kipparin nimet, kuvat ja logot sekä Kaluste-Kipparin tarjoamat tuotteet ja palvelut ovat kansallisien ja kansainvälisien lakien suojaamia tavaramerkkejä ja toiminimiä.

Tämän verkkosivuston sisältöä ei saa kopioida tai levittää yleisölle ilman Kaluste-Kipparin etukäteistä kirjallista lupaa. Toisaalta, voit kopioida, tulostaa ja käyttää otteita tältä verkkosivustolta omaa henkilökohtaista käyttöäsi varten, jos säilytät immateriaalioikeuksia koskevat tiedot ja merkinnät koskemattomina.

Kaluste-Kipparin verkkosivusto sisältää linkkejä muille verkkosivuille, joiden osalta Kaluste-Kippariilla ei ole määräysvaltaa. Kaluste-Kippari ei täten ole vastuussa tällaisten verkkosivujen sisällöstä tai toiminnasta.

Kaluste-Kippariin verkkosivustoon sovelletaan Suomen lakia. Helsingin käräjäoikeudella on yksinomainen toimivalta ratkaista tähän vastuuvapauslausekkeeseen liittyvät riitaisuudet, pois lukien kuitenkaan kuluttajan oikeutta saattaa asia kotipaikkansa tuomioistuimen ratkaistavaksi.

Kaluste-Kippari Ky
Reissutie 4
52700 Mäntyharju

Sähköposti: info@kaluste-kippari.fi