Close

helmikuu 3, 2016

Talven selkä on taittunut

Merkki alkavasta keväästä on Tukholman Formex-messut jotka olivat tänä vuonna 19.-23. tammikuuta sekä Stockholm Furniture & Light Fair joka oli  9.-13. helmikuuta.

Formex-sisustusmessut esittelivät pohjoismaista tarjontaa piensisustamisessa. Näiltä messuilta tarttui mukaan monia mielenkiintoisia uutuuksia jotka saapuvat pian mymäläämme.Kevään sisustuksessa tulee näkymään entistä voimakkaamin luonnonmateriaalit ja materiaalien kierrätys.

Tukholman kansainväliset huonekalumessut 9.-13. helmikuuta näytti tulevia suuntauksia sisustamisessa. Nyt esillä oli paljon uutuuksia jotka voivat hyvinkin tulla jokaisen kotiin ja sisustukseen eikä vain esiteltäväksi sisustuslehtien palstoilla. Edelleen luonnon materiaalit olivat arvossaan; puuta, kierrätyspuuta ja metallia, myös paljon yhdistettynä keskenään. Kalusteissa näkyi sirous ja keveys. Kankaissa sametti tekee voimakkaasti tuloaan kalusteissa, verhoissa ja jopa valaisimissa. Väreissä oli paljon nähtävissä mm. vihreää ja lilaa. Kalusteissa valkoinen väri oli selkeästi väistymässä.

On kuitenkin hyvä muistaa että jokainen sisustaa kotinsa itseään varten omien mieltymysten mukaan välittämättä liikaa sisutuslehtien trendeistä. Oma koti pitää olla sellainen jossa viihtyy!

Eipä mene aikaakaan kun laitamme jo myymäläämme kesäkalusteet esille. Luvassa on paljon mielenkiintoisia uutuuksia.

Tervetuloa kevät!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *